fbpx

Namasté met een “YAY!”

De blog over het fit houden van je lichaam, fresh houden van je mind en het volgen van je hart met als einddoel het creëren van jouw Yoga Lifestyle!

Je leest hier alle ins en outs over het verbinden van lichaam en geest, leven in het nu en het volgen van je hart zodat jij lekker in je vel zit en jouw wereld een speelterrein wordt.

Kortom, namasté met een “YAY!”.

Iets voor jou?

Ben jij opzoek naar meer balans, ligt een burn-out misschien wel om de hoek of wil je het gewoon even helemaal anders doen? Neem dan een diepere duik in deze blog en ontdek jouw Yoga Lifestyle!

Kan jij net zoals ik ook wegdromen bij lezen van verhalen over mensen die ECHT hun passie volgen en niet achterom kijken? En dan heb ik het met name over mensen die met een hip busje van de ene plek naar de andere plek reizen #vanlife, mensen die op de meest toffe plekken komen om yoga les te geven #namaste en mensen die gewoon hun baan opzeggen en een duikje in het diepe nemen en met alle risico’s van dien hun droom een kickstart geven #ballen!

OK, back to reality… Ik beschik niet over een miljoenen idee, mis het lef om in het diepe te springen, heb geen hip busje en reis nog altijd met de NS.

Dus? Hou ik nog steeds van die verhalen van mensen die echt hun hart volgen en er helemaal voor gaan! Zij zijn mijn inspiratie en motivatie om ook mijn hart te volgen. Hoe je dit precies doet lees je onder het kopje soul.

Iets wat al voor een eye-opener heeft gezorgd is Yoga. Yoga brengt voor mij veel rust en houdt mijn lichaam fit en flexibel. Zo doe ik regelmatig een Yoga lesje voor meer focus, ontspanning, flexibiliteit en het versterken van mijn lichaam en houdingen. Benieuwd wat yoga voor jou kan betekenen? Lees dan verder onder het kopje body.

Daarnaast vind ik Mindfulness magisch! Inchecken bij je lichaam, kijken hoe het nou echt met je gaat en weten wat je nodig hebt geeft richting bij het vinden van je passie en het verdiepen van je Yoga practice. Onder het kopje mind lees je hier alles over.

Heb je vragen of wil je gewoon even kletsen? Klik dan hier. Enjoy!

 

 

 

No Comments

Leave a Reply