fbpx

In Body, Mind, Soul

Namayay op Spotify! Luister hier naar de lekkerste deuntjes

Hoe heerlijk is het om af en toe even een lekker deuntje aan te zetten? Nou…heeeerlijk, al zeg ik het zelf. Tijdens een fietstochtje, werkmomentje en zelfs tijdens mijn yoga practice luister ik graag naar mijn favoriete nummers. Even mijn hoofd leeg zingen of gewoon lekker luisteren vind ik altijd een top idee!

Ik hou van heel verschillende soorten muziek, maar het liefst zet ik rustige/vrolijke indie op en daar laat ik jullie graag van mee genieten via het Spotify account van Namayay. Hoe leuk is dat!

Blijf op de hoogte door Namayay op Spotify te volgen of abonneer je op je favoriete playlist. Bij het spotten van nieuwe nummertjes zal ik deze toevoegen of een geheel nieuwe playlist samenstellen. Stay tuned!

De Yoga Playlist

Hieronder alvast een heerlijke playlist voor je Morning Yoga Practice:

[spotifyplaybutton play=”spotify:user:lez759cotuquysql2lim9xgcj:playlist:1qljdPkhhK23291RinHzNt”/]

De Work-mode Playlist

EN! Je kan alvast los gaan op deze volgende playlist die ik heb samengesteld. Deze is heerlijk wanneer je aan het werk bent. Enjoy!

[spotifyplaybutton play=”spotify:user:lez759cotuquysql2lim9xgcj:playlist:2Swt4YBdxD7JxDw22RJvx8″/]

Ontdek meer!

Tip: Er staat nog een derde playlist op het Spotify account van Namayay :)

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Heb je zelf nog leuke tips? Let me know in de comments. Thanks alvast en enjoy!

 

Share Tweet Pin It +1
Merel Lieverse

Merel Lieverse

Merel is Yoga & Mindfulness docent die jou graag inspireert en motiveert om jouw wereld te transformeren in een speelterrein! Vanuit deze passie heeft ze Namayay.nl opgezet, het platform voor alle inspiratie rondom Yoga Lifestyle.

Previous PostEen kijkje in het leven van Merle van Riessen
Next PostEen kijkje in het leven van Amber Hanning

No Comments

Leave a Reply