fbpx

In Body, Mind, Soul

Manifesteer je dromen met Christine en Erica van Cosmiclife.nl

Christine en Erica zijn de trotse oprichters van het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition. In dit programma leer je alles over het manifesteren van je dromen. 

Dit doe je door een online programma te volgen van 4 dagen, welke wordt afgesloten door een heerlijke beach dag in Zandvoort verzorgd met Christine en Erica (inclusief yoga en adem sessie!).

Hi Meiden! Vertel! Wie zijn jullie?

Hi there! Wij zijn Christine Beijnen, founder van Cosmic Life, en Erica Jago, oprichtster van Jago Yoga. Een paar maanden geleden hebben wij onze krachten gebundeld en het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition ontwikkeld dat over twee weken van start gaat!

Na jarenlang te hebben gewerkt in de corporate sector is Christine in september 2018 tijdens haar zwangerschap haar bedrijf Cosmic Life gestart. Sinds eind februari is zij trotse moeder van haar zoon Jack.

Erica is yoga en chakra teacher – onder andere bij Delight yoga –  en heeft een award winning boek geschreven “Art of Attention”. Ze is recent moeder geworden van haar prachtige dochter Noa.

Hoe hebben jullie voor jezelf een Cosmic Life gemanifesteerd?

Christine: Mijn leven hiervoor was 180 graden tegenovergesteld!. Ik werkte in het bedrijfsleven in een mannelijke, zakelijke omgeving. Emotioneel gezien was ik volledig uit balans. Ik had dat negatieve stemmetje in mijn hoofd dat zei dat ik niet goed genoeg was, niet slim genoeg, niet mooi genoeg, en ga zo maar door. Ik wist dat er werk aan de winkel was. Met name aan mezelf. In 2016 besloot ik om er alles maar dan ook echt álles aan te doen om mijn leven te veranderen. In die tijd heb ik mijn eigen methode, een “Manifesting Practice” ontwikkeld, gebaseerd op mijn uitgebreide onderzoeken. Ik zegde mijn baan op, vertrouwde op de kosmos en manifesteerde mijn nieuwe leven aan het strand met onze baby.

Erica: Voor mijn vele yoga retreats overal ter wereld was ik veel op reis. Diep van binnen wist ik dat ik een familie wilde en dat mijn levensstijl niet in lijn was met mijn waarden en intenties. Tijdens een van mijn retreats maakte ik mijn eigen “Manifesting Model”. Van dat model is al heel veel uitgekomen.

Zijn er inmiddels nieuwe dromen bijgekomen die jullie nu of in de toekomst willen manifesteren?

Christine: Zeker! Een “geheim” experiment wat ik wil doen met mezelf is het inzetten van wet van de aantrekkingskracht voor anti-aging doeleinden. De theorie zegt dat je gedachten en emoties invloed hebben op de cellen van je lichaam. Ze zijn programmeerbaar!

Erica: Ik richt me op dit moment in mijn practices op minder werken en meer geld verdienen, zodat ik meer tijd overhoud om te creëren.


Waarom hebben jullie het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition/Cosmic Life (brand) opgericht?

Erica: Dat is allemaal gebaseerd op gevoel, op intuïtie. Christine en ik werkte al eerder met elkaar en voelde aan dat ik kon groeien door deze samenwerking. Ik zag in hoe we –  ieder met onze eigen specifieke kennis  – een uniek en high-level programma konden ontwikkelen dat waarde aan het leven van anderen zou kunnen toevoegen. Een gouden combinatie!

Wat houdt manifesteren precies en hoe helpt het in het najagen van mijn dromen?

Waar je aandacht naar uitgaat, is waar je je energie op richt. Gedachten en emoties hebben ieder hun eigen “energy signature”, dat is wat je op constante basis aan het universum uitzendt. Hoe meer jij je aandacht richt op hetgeen je niet wil, hoe meer je dat zal aantrekken, en vice versa. De wetenschap hierachter is deze: de quantum fysica stelt dat gedachten (in combinatie met emotie) invloed heeft op materie. Je kunt met je gedachten de dingen die jij wilt manifesteren.

Wat kan ik verwachten van het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition?

Dit unieke programma bestaat uit een Online deel van 21 tot 24 mei. Je krijgt toegang tot een private Instagram account en je ontvangt een Workbook met super krachtige oefeningen en persoonlijke tips van ons.

Tijdens ons exclusieve Live Beach Event op 27 mei in Zandvoort bij Hippie Fish gaan we in praktijk oefenen hoe je je energie kunt omzetten en deze kunt matchen met hetgeen je wilt. Een all-in beach retreat met vegan food, juices en cosmic superfood latte’s!

Wat is de rol van (kundalini) yoga en een ademsessie tijdens het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition?

Alle vormen van yoga hebben als doel je Kundalini (ook wel life energy of chi genoemd) te activeren. Maar de leer van Yogi Bahjan (Kundalini yoga) is intens en spiritueel en verhoogt je energie van binnen en van buiten. Het zuivert je energie en organiseert je energetische “imprint”. Je zendt nu een veel duidelijker signaal uit in het universum. Hierdoor ben je beter in staat om zuivere intenties uit te zetten en deze te manifesteren.

Wat heb ik bereikt aan het eind het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition?

Je bent energetisch volledig opgeladen. Je hebt nieuwe gedachten gevormd, je weet hoe je je energie en aandacht moet richten op die nieuwe gedachten. Daarmee ga je je nieuwe leven vormgeven. Je hebt nieuwe kennis opgedaan over de wetenschap achter de magie van manifesteren. Je bent je bewust van je “abundance blocks” en je weet hoe je ze kan “clearen” De kundalini yoga oefeningen veranderen je “energy signature”  Je weet hoe je een cosmic superfood latte moet maken!

En om je Manifesting skills een boost te geven krijg je ook een one-on-one coaching sessie met Christine of Erica, en…een Dream Manifesting spray van Rock your World gratis cadeau!

Voor wie is dit programma het meest geschikt?

Dit is voor mensen die geen seconde langer willen wachten en het leven willen manifesteren waar ze al jaren over dromen. Door hard werken nemen mensen maar nauwelijks de tijd om stil te staan bij wat ze écht willen. In dit programma ga je groots dromen, geef jij jezelf de ruimte om je zielsmissie echt te leven en leer je hoe daadwerkelijk je droomleven te manifesteren!

Awesome! Hoe geef ik me op?

Doe je mee aan dit avontuur? Ga hier naar onze landingspagina en reserveer je spot, en maak gebruik van de Early-Bird Tickets! Deze zijn nog te koop t/m 15 mei aanstaande. Dus grijp je kans!

Benieuwd naar meer?

Download hier de mini guide van het Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition of neem een kijkje op cosmiclife.nl. Of volg op Instagram!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostOntwaken op de energie van de volle maan
Next PostDe Volle Grasmaan staat in het teken van groei!

No Comments

Leave a Reply