fbpx

In Soul

Inspiratie tip 1: Expedition Happiness #vanlife

Ontmoet het avontuurlijk Duitse koppel Selima en Felix! Samen met hun hond Rudi begonnen aan de trip van hun leven, genaamd Expedition Happiness. Reizend door verschillende continenten, beginnend in Alaska om te eindigen in Mexico, op zoek naar geluk.

Bij het spotten van een gele Amerikaanse schoolbus waren de plannen al snel gesmeden. Vanuit Duitsland werd de bus aangeschaft om vervolgens naar Amerika te vliegen en de bus om te toveren tot een droom op wielen voor Expedition Happiness

Benieuwd hoe ze van een oude, gele schoolbus inclusief stoeltjes voor de kids een prachtig huis op wielen hebben gemaakt? Bekijk dan deze video.

Leuk feitje: Tijdens hun trip hadden ze geen gebrek aan muzikale deuntjes. Selima, die als artiest genaamd Mogli door het leven gaat, maakt namelijk heerlijke singer-songwriter muziek. Aan haar nieuwe album “Wander” is te horen dat Expedition Happiness haar genoeg inspiratie heeft gegeven voor heel veel moois. Mijn favoriete nummer op dit moment is “Alaska”.

Zin om weg te dromen bij deze Expedition Happiness trip?

Filmmaker Felix heeft heel wat beelden van hun trip vastgelegd zodat je niks hoeft te missen. De expeditie is dan ook omgetoverd in een prachtige documentaire welke sinds kort op Netflix te bewonderen is.

Benieuwd naar meer filmmateriaal? Check dan hun YouTube kanaal waar verschillende vlogs over de voorbereidingen en de expeditie zelf te vinden zijn

Tip: Bekijk hier de trailer van Expedition Happiness.

Hopelijk ben je na het zien van de Expedition Happiness beelden net zo geïnspireerd als ik om avontuurlijk en speels in het leven te staan en jouw eigen expeditie te creëren! You got this!

 

Share Tweet Pin It +1
Merel Lieverse

Merel Lieverse

Merel is Yoga & Mindfulness docent die jou graag inspireert en motiveert om jouw wereld te transformeren in een speelterrein! Vanuit deze passie heeft ze Namayay.nl opgezet, het platform voor alle inspiratie rondom Yoga Lifestyle.

Previous PostWelke vorm van yoga past bij jou?
Next PostZo bereid jij je voor op je eerste yoga les

No Comments

Leave a Reply